logo Decorateur Verstraete

Feilloze opmeting en plaatsing van gordijnen en raamdecoratie voor particulieren en bedrijven

Contacteer ons arrow

interieurspecialist

Bent u op zoek naar een partner voor de (totaal)inrichting van uw winkel, kantoor of particuliere woning? Reken op de specialisten van Decorateur Verstraete uit Middelkerke, regio wil je Knokke, Oostende, Nieuwpoort, Koksijde voor een feilloze plaatsing. Het resultaat is gegarandeerd de exacte vertaling van uw interieurdroom. Bent u onze volgende tevreden klant?

totaalplaatje

Wij zijn gespecialiseerd in gordijnen, overgordijnen en toebehoren. Wij verzorgen uw (over)gordijnenmontage en raamdecoratie. Uiteraard meten wij voor het plaatsen alles heel nauwgezet op. Reken daarnaast op deskundig advies. Bijvoorbeeld over bijkomende sfeerverlichting. Verder schakelt u ons in voor parket- of laminaatplaatsing. Wij werken hiervoor met de gerenommeerde merken Parador en Boss. De rode draad in hun assortiment? Duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling. Wilt u uw hele interieur een grondige facelift geven? Dat kan, want wij zijn ook gespecialiseerd in schilderwerken. Op onze website vindt u tientallen argumenten om voor Decorateur Verstraete te kiezen, in de vorm van een realisatieoverzicht.

de juiste prijs

Wij komen graag langs om uw project grondig te bespreken. Op basis van uw wensen, smaak en budget maken wij een heel nauwkeurige offerte. Akkoord met ons voorstel? We stellen samen een planning op, en wijken daar niet meer van af. Voor u het weet, geniet u van uw nieuwe, prachtige interieur.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over gordijnen, overgordijnen & toebehoren voor gordijnen!

Boek uw winkelafspraak hier